Atleterne imponerede til DM

Vejle Idrætsefterskoles dygtige atletikudøver dominerede fredagens 5 og 10 kilometer DM stort, da det blev afviklet i Strib.

På 10 kilometer fra drengene besatte VIES af pladserne på podiet, mens det også blev til en flot 7. plads til Stinus Dolmer. Rasmus Baltzersen vandt løbet i en flot tid på 35:08 minutter, mens Noah Nouri blev nummer tre i tiden 36:41.

På 5 kilometer for drenge blev Nikolaj Richter nummer to i tiden 16:53, mens Jacob Koch også snittede med mere end 15 km/t, da han løb i 18:54.

For pigerne var der total dominans på 5 kilometer-ruten, da alle tre på podiet var fra Vejle Idrætsefterskole. Maria Biskopstø vandt i tiden 19:49, mens Alma Søttrup blev nummer to forfulgt af Alberte Forsberg på tredjepladsen. Maja Felby og Katrin Magnusdottir gjorde det ligeledes rigtig godt med en 7. og en 8. plads.

I holdkonkurrencen, hvor man ligger de tre bedste tider sammen vandt VIES både hos pigerne og i mixkonkurrencen, mens det hos drengene blev til en omgang sølvmedaljer.

Stort tillykke til alle VIES-eleverne med de flotte resultater.