En anderledes translokation

Årets translokation på VIES vil med garanti stå plantet i manges bevidsthed. Det var nemlig ikke den helt traditionelle translokation, som vi plejer at holde den. I år, grundet forsamlingsforbudet, måtte vi nemlig ikke mødes i hallen for at sige farvel. Derfor kom forældrene kørende ind på vores græsplæne til Franks drive-in tale. Alle forældrene havde fået en radiofrekvens, så de kunne sidde i bilerne og høre Franks tale derigennem. 

Vores afslutningsweekend har været rigtig hyggelig. Eleverne har hygget med mindebogsskrivning, sang, parodier og masser af fællesskab! Men i dag har det selvfølgelig været en tårevædet oplevelse for mange. Årgang 13 har nemlig sagt farvel til VIES og er dermed gået fra nuværende elever til tidligere elever.

Elevhold nr. 13 har været fantastiske, og alle de mange søde elever vil altid have en speciel plads i skolens historie og i lærernes bevidsthed.

Traditionen tro skulle årets VIESelever selvfølgelig også kåres! Årets VIES-elev pige blev Freja Kaczor Holm. Årets VIES-elev dreng blev Casper Bahne Würtz. Stort tillykke til jer, det var velfortjent. 

Tak til alle for at gøre skoleåret til noget specielt. Vi håber snart vi ses igen! 

God sommer til jer alle!