En fantastisk tur til La Santa Sport

En fantastisk tur til La Santa Sport

La Santa

Netop hjemvendt fra Lanzarote og La Santa Sport er det tid til at gøre status på årets skolerejse for elevhold nummer 12.

Den seneste uge har været en tur med fokus på det sociale og det at være aktiv i anderledes idrætsgrene end dem, der er fokus på hjemme på Vejle Idrætsefterskole.

I onsdags overtog VIES-eleverne og mere præcist danselinjen nærmest La Santas gæsteshow, da de viste prøver på deres høje danseniveau med et flot show. Derudover var Karoline Mølgaard ligeledes på scenen med et godt show, hvor hun fik vist prøver på, hvad man kan lave med en hulohop-ring.

Torsdag var det tid til et af turens højdepunkter, da den store VIES Triathlon blev afviklet. På forhånd var det spændende, hvordan VIES-eleverne ville reagere på de forskellige fysiske udfoldelser. Der var mulighed for at lave to forskellige distancer. Den korte lød på 500 meter svømning, 10 kilometer cykling og 5 kilometer løb, mens den lange bestod af 1000 meter svømning, 40 kilometer cykling og 10 kilometer løb.

Alle eleverne ofrede sig maksimalt og der var mange rigtig flotte præstationer.

På den korte Triathlon var de to vindere Katrín Magnúsdóttir for pigerne og Philip Ravn for drengene.

På den lange vandt Alberte Forsberg for pigerne, mens vinderen for drengene var Peter Asbjørn Hansen.

Udover de fire vindere kunne man fremhæve mange flotte præstationer, men specielt kan man fremhæve Frederik Kirchhoff, som ofrede sig meget for at få kammeraten Elias Simonsen igennem. Derudover var præstationen fra Tim Schoon helt vild, da han nærmest vraltende kom igennem de sidste fem kilometers løb.

Alt i alt har det været en fantastisk tur, hvor fællesskabet er blevet rystet ekstra godt sammen og VIES-eleverne har fået mange roser fra de andre gæster på La Santa Sport for deres opførsel.

Så alt i alt skal der lyde en stor tak til alle VIES-eleverne for en fantastisk tur.

VIES La Santa