Fedt show i Forum Horsens

Vies dans forum horsens

Danselinjen var i torsdags i Forum Horsens til det store danse- og gymnastikshow for Region Vejles efterskoler. Forum Horsens var fyldt op til bristepunktet med næsten 4000 forventningsfulde mennesker. En fantastisk oplevelse for danserne, men også for resten af VIES, som var med på gulvet både til indledningen og til det afsluttende nummer. Det klarede alle eleverne super godt!

Mens de resterende efterskoler havde mindst 100 udøvere på gulvet, så var hovedparten af VIES' show med kun 19 dansepiger, men de gjorde det til gengæld fantastisk. De kun 19 dansere formåede at fylde halgulvet flot ud i alle minutterne, og fik stående applaus fra hele hallen, da forestillingen var færdig. Undervejs i forestillingen fik danserne også hjælp af elever fra de andre linjer fra VIES, og de lignede faktisk også dansere - flot!
Under forestillingen nåede danserne at vise mange forskellige dansearter lige fra ballet til street dance, og for den ikke dansekyndige tilskuer var der vist ikke en eneste fejl - imponerende!
Alt i alt en super flot præstation af Anna, Aya, Caroline, Dagmar, Josefine, Joy, Julia, Laura Bjerrum, Laura Bjørnshauge, Lea, Marie, Mathilde Bisgaard Jørgensen, Mathilde Schade, Mia, Nanna, Natascha, Rosa, Sofie og Viggo.

Tak til alle 19 for at give de resterende på VIES en stor oplevelse! Men også en stor tak til alle elever, som igen bare viste, at VIES altså bare kan noget helt specielt!!!

Vies dans