Festival på VIES

Vi har siden torsdag bygget skolen om til en mini festival. Timerne blev byttet ud med forskellige kreative workshops, hvor eleverne prøvede kræfter med rap, impro, stand up, sang og dans. Alle fire workshops fik rykket lidt ved elevernes komfortzone og fik udfordret dem på nogle nye måder. 

Om lørdagen blev der pyntet op til den helt store fest i hallen, da tre kunstner udefra kom på besøg på skolen. Vores tidligere elev Jonas Ankerstjerne startede hele showet med sine egne fantastiske sange. Efter en lille pause kom Nikolaj Wulff på scenen og fyrede den ene sjove joke af efter den anden. Det var primært jokes om vores elever, så der var højt humør og masse af grin. 

Sidst men bestemt ikke mindst, sluttede Tobias Rahim og DJ'en festivalen af med et brag. Eleverne hyggede sig helt vild. Det var skønt, at se det stærke sammenhold årgang 15 har opbygget. 

På ægte festivalsmanér skulle der bygges camps i hallen, hvor de fleste elever valgte at overnatte.

Eleverne havde hele weekenden øvet sig på et lille show, som blev fremført for forældrene om søndagen. På den måde sluttede en skøn festivalsweekend af på en rigtig fin måde.