Håndbolddrengene genvandt Efterskole DM

Vejle Idrætsefterskoles håndbolddrenge genvandt lørdag DM for efterskoler. Dermed var det afslutningen på en fantastisk sæson for VIES' håndbolddrenge. I sidste weekend blev det til en imponerende bronze ved Final Four DM for U16-hold, og i denne weekend var det så tid til Efterskole DM i Aabybro.

I forhold til Final Four-stævnet i Roskilde var der stor udskiftning på holdet, da 11 spillere blev hjemme på VIES, mens resten tog til Nordjylland.

Igennem hele stævnet var Jesper Houmark og Kim Torps drengene meget overbevisende, hvilket nedenstående resultater også viser:
Puljen:
- Vejle Idrætsefterskole-Hald Ege 23-15
- Vejle Idrætsefterskole-KIES 22-14
- Vejle Idrætsefterskole-Aabybro 28-6
Kvartfinale:
- Vejle Idrætsefterskole-BGI 18-13
Semifinale:
- Vejle Idrætsefterskole-Lægaarden 24-18
Finale:
- Vejle Idrætsefterskole-ISI 22-18

Efter stævnet var det også et tilfreds trænerteam, der gjorde status på DM-titlen:
- Vores bredden har været enorm god i år, hvilket dette resultat også understreger. Vi har over de to DM-weekender haft alle vores 27 håndbolddrenge i aktion, og de har alle budt ind med rigtig meget. Derudover betød det meget for os, at vi kunne give alle drengene den oplevelse at være til et DM.

Vejle Idrætsefterskoles håndboldpiger spillede et flot puljespil til DM, hvorefter de gik videre til kvartfinalen. Her stoppede det dog for Mette Sjøbers piger, som endte på en 8. plads.