Pigerne storsejrede over Nyborg

Fodboldpigerne på VIES mødte for et par uger siden fodboldpigerne fra EVN i en træningskamp. Det blev et tempofyldt opgør, hvor begge hold viste højt fysisk niveau samt rigtig fin angrebsfodbold.

Vi lykkedes på flere parametre. Vi ville øve os i at spille ud af højt pres. Vi lykkedes med at skabe mange chancer i åbent spil, og vi lykkedes særdeles godt med vores positionsspil, hvor hovedfokus var på at spille forbi ét led ad gangen med kontrol.

Efter 13 min ser Anna S ét af Lottes utallige løb igennem EVNs bagkæde. En følt aflevering, på et perfekt timet løb, bliver taget ned med brystet og Lotte scorer sikkert til 1-0

Ca. 10 min efter udligner EVN til 1-1 efter et brud midt på banen. Vi ønsker at spille bolde ind centralt, vi tør spille under pres, og vi øver os på at vælge rigtig og udføre godt, og nogle gange lykkes vi ikke. Men det betyder ikke, vi stopper med det. Vi bliver ved.

I slutningen af 1. halvleg finder Nanna en godt spillende Ida Olsen, som gør det til 2-1 til VIES.

2. Halvleg går i gang, og kampen fortsætter med at være tæt.

Efter en standard situation samler Anna B bolden op udenfor målet og rammer den klokkeklart. 3-1 til VIES. Der er altid ledig i hjørnet. Super flot mål.

Ella, der debuterer som keeper for VIES, spiller sidste 25 min som angriber, og det gør hun meget godt. Hun scorer til 4-1 (assist Guldbæk) og 5-1 (assist Ida Olsen)

Start 11 (3-5-2):

Ella (Ida Skovbo)
Emma – Johanne M (Laura Bro) – Anna S
Klara – Johanne G – Anna B – Nanna (Ella) – Marie (Lea)
Lotte – Ida Olsen