Tilfredshed på håndboldlinjen

Kort inde i sæsonen er det tid til at gøre status på Vejle Idrætsefterskoles dygtige håndboldlinje for både pigerne og drengene. Fra begge afdelinger lyder der stor tilfredshed med tingenes tilstand.

De to drengehold er kommet fremragende fra start, hvor de begge er ubesejrede i turneringen, men de to trænere Jesper Houmark og Kim Torp kan ligeledes glæde sig over at have haft mange drenge udtaget til samlingerne indtil videre.

Hold 1 hos drengene er i 1. division og skal forsøge at leve op til de seneste tre sæsoners flotte resultater, hvor det hvert år er blevet til en kvalifikation til Ligaen, som er for de seks bedste hold i Jylland. Resultaterne i Ligaen har været en 4., en 4. og sidste år en 2. plads, som gav kvalifikation til Final Four DM, hvor det blev en 4. plads.
Dette års drenge er også startet rigtig godt, hvor det er blevet til tre klare sejre mod henholdsvis Herning, Sønderborg og TTH Holstebro.
Hold 2-drenge er ligeledes startet perfekt i 2. division, hvor de håber at fortsætte de seneste års tendens med at kvalificere sig til 1. division. Hold 2-drengene har vundet fire klare sejre over Tønder, Kolding, Skjern og Balle.
- Der er en utrolig stor bredde og konkurrence blandt drengene i år. Bundniveauet er højt, hvilket giver et utrolig godt miljø. Derudover er drengene dejlig træningsparate, så vi kan absolut ikke klage, fortæller VIES-træner Jesper Houmark.

VIES-træner Jesper Houmark har ligeledes kunne se mange drenge være med til talentsamling indtil videre. Hele seks VIES-elever var udtaget til samlingen i Kolding, og det drejer sig om følgende elever:
Malte Pedersen, Jonas Raundahl, Matthias Birkkjær, Nikolaj Petersen, Viktor Gaini og Emil Bue. De to sidste måtte dog melde afbud.

Pigerne har ligeledes fået en god start på sæsonstarten, hvor de først startede med at kvalificere sig til 1. division i første hug, hvorefter det blandt andet er blevet til en flot sejr på udebane mod TTH Holstebro. Håndboldpigerne har ligeledes haft et par piger med til talentsamling og det er Astrid Molander og Karen Klokker.
Karen Klokker er endda kommet videre til D U17 Team Danmark samlingen, hvor der kun er 30 piger tilbage i hele landet.VIES-Skanderborg