Vi søger køkkenmedarbejder med relevant uddannelse

Er du uddannet kok, ernæringsassistent eller professionsbachelor eller tilsvarende?

Spisesal

Kan du skabe madglæde? Vi lever af glade elever og kursister i udvikling. Det vigtige er derfor, at du med din passion for madlavning og kostskolemiljø kan lave lækker mad og være med til at skabe rammerne for skolernes fælles opgave: at alle får en oplevelse for livet, mens de er på skolen. 

Vi er en idrætsefterskole, en idrætshøjskole og kursuscenter under samme tag, så vi har en bred kundegruppe, og derfor producerer vi meget varieret mad. I køkkenet har vi fokus på, at vores elever og kursister trives i kostskolemiljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse ved måltiderne. Vi er stolte af den mad, vi serverer.

Vi er bæredygtige i vores tankegang, indkøb og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar.
Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, samarbejdsvillig og ansvarsbevidst. Vi forventer, at du i din ansøgning beskriver, hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber på vores arbejdsplads.

Dine arbejdstider vil variere med aften- og weekendarbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, forventer vi, at du beskriver dine behov i din ansøgning.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt er blandt vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge.

Jeg ønsker stillingen besat snarest muligt, og har brug for den rette profil til vores team. Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer om ugen og en fast stilling.

Vi afholder samtaler løbende.

Har du ikke hørt fra undertegnede inden d. 1/10 2019, forventes stillingen besat til anden side. Send din ansøgning eller evt. spørgsmål til Anitta@vih.dk

Ansøgningen sendes til Anitta@vih.dk - Køkkenchef: Anitta Blaabjerg Jakobsen, Ørnebjergvej 28, 7100 Vejle.