VIES-elev solgt til AC Milan

Vejle Boldklub solgte i sommer den 17-årige ungdomslandsholdsmålmand Andreas Jungdal (f. 2002) til den italienske storklub AC Milan. Jungdal gik på VIES i skoleåret 2018/19, og var under sit ophold på VIES en meget dedikeret elev både i det boglige, i det sociale og selvfølgelig også på fodboldbanen. VIES-eleven var meget populær blandt de andre elever, hvor han var kendt som en udadvendt og imødekommende dreng.

Salget af Andreas Jungdal til den italienske storklub havde været under opsejling i et stykke tid. Den talentfulde målmand, der måler 191 cm, havde tidligere på året fået fri fra undervisningen på VIES, så han kunne komme til prøvetræning i Milano-klubben, og efter sæsonafslutningen tog forhandlingerne til. Det resulterer nu i, at Vejle Boldklub sælger en ungdomsspiller direkte til en storklub i en af Europas fire bedste ligaer.

Det nydelige hår, som man kan se på billeder med Jungdal fik han i øvrigt lavet sammen med en række andre elever under afslutningsdagene på VIES før sommerferien.

Fra alle på Vejle Idrætsefterskole skal der lyde et stort held og lykke til Andreas Jungdal!