Indoor cycling

Indoor cycling

Indoorcycling

Skolen har et lokale til indoor cycling. Her kan man nyde en spinningtime eller blot varme op til træning. 

Dette lokale bliver også brugt af vores cykellinje, efter vi har fået Zwift og vores nye Wahoo Hometrainer.

Zwift er en platform hvor man kan træne og køre løb mod alle folk i hele verden. Vi har på VIES fået Zwift, så cykelrytterne har mulighed for at træne, selv i dårligt vejr.

Med Zwift og vores nye Wahoo Hometrainer får vi nu muligheden for at etablere Team VIES. Det vil sige, at vores ryttere kan køre for sin egen klub i skoven og på landevej, samt skolen gennem Zwift.

Det betyder også, at rytterne kan køre løb og træne i off season på deres egne cykler. På den måde holdes formen ved lige, hele året på VIES.

Vores cykeltræner Martin glæder sig til, at få Zwift op at køre og få en masse glæde af det på linjen. Martin har mange gode råd til Zwift, da han selv er en habil Zwift-kører.

Vores tidligere elev Magnus Krickau Ketelsen udtaler:

“Vi på cykelinjen er super glade for det nye rum, da det giver os muligheden for, at kunne køre virtuelt cykelløb hele året rundt, ligegyldigt vejret eller corona situationen. Vi syntes også, at rummet er fedt i vinterhalvåret, hvor det er koldt og der nogle gange kan være sne på vejen. Det gør vinter træning mere inspirerende og motiverne. Til sidst men ikke mindst er det fedt, at man kan bruge rummet hvis man fx har en skade, som gør at man ikke vil kunne køre på en cykel ude i virkligheden, så er det altså stadigvæk muligt at få trænet.”