Hans Hansen

Hans H. Hansen, Lærer

VIES er min drømmearbejdsplads. Jeg elsker at stå på fodboldbanen til en morgentræning kl. 8 med en flok veloplagte og dygtige fodboldspillere, som jeg kan være med til at gøre endnu dygtigere. Jeg er på VIES, fordi jeg godt kan lide kombinationen af skolens målrettede og eliteorienterede træning og efterskoledelens fokus på social udvikling og plads til forskellighed. Det er to dele, der samlet kan give meget. 

Eleverne vil opleve mig som en engageret, humørfyldt og tydelig lærer/træner, der er god til at rose, når nogen har gjort noget godt. Jeg brænder for at hjælpe de elever, som virkeligt vil. Kommer man til mig for hjælp, kan man være sikker på, at jeg vil følge en eventuelt udfordring til dørs.

Ved siden af jobbet på VIES har jeg ansvaret for Coerver Coaching i Danmark. Eleverne på VIES vil også opleve inspiration fra Coervers træningskoncept. 

Kvalifikationer
  • Læreruddannet.
  • DBU A-licens og speciale i teknisk træning.
  • Coervertræner
  • Mangeårig talenttræner i Vejle Boldklub.
  • Ansvarlig for Coerver Coaching i Danmark - et verdensomspændende træningskoncept med tætte forbindelser til verdens største klubber, UEFA og FIFA. Har eksempelvis selv besøgt både Juventus og Real Madrid flere gange.

Hans underviser i matematik, samfundsfag og fodbold.