Weekend

Weekend

På Vejle idrætsefterskole har vi fire forskellige slags weekender.

Almindelig weekend
Når undervisningen slutter fredag kl. 15.00 er der weekend. Du kan enten vælge at tage hjem og komme igen søndag aften senest kl. 21.30, eller du kan vælge at blive på skolen. Programmet for de elever, som bliver på skolen i weekenden, laver eleverne i samarbejde med den pågældende tilsynslærer. Der bliver altid to obligatoriske arrangementer af kort varighed.

Arrangementsweekend
Hvis du vælger at blive på skolen i en arrangementsweekend, skal du følge det arrangement, som er planlagt på skolen denne weekend. Du kan også vælge at tage hjem og komme igen søndag aften senest kl. 21.30.

Formålet med arrangementsweekenderne er, at du får nogle anderledes oplevelser på tværs af linjer og fag, end hverdagen åbner mulighed for.

Bliveweekend
I bliveweekenderne skal alle være på skolen og deltage i de arrangementer, der foregår på skolen. Der gives ikke fri i disse weekender.

Forlænget weekend
I de forlængede weekender holder vi enten mandag eller fredag undervisningsfri, idet undervisningen er henlagt til andre tidspunkter. Det er smart at lægge tandlægebesøg o.a. i de forlængede weekender.

Alle weekender slutter kl. 21.30, hvor alle eleverne samles i spisesalen med tilsynslærerne. Du kan derfor ikke ankomme senere til skolen, med mindre andet er aftalt.
Inden tirsdag eftermiddag skal du meddele på weekendlisten, hvor du tilbringer din weekend.