Vil du forbedre din svømning med svømmetræning på efterskole i Vejle?

Har du lyst til at træne seriøst sammen med andre svømmetalenter mindst 7 gange om ugen? På Vejle Idrætsefterskole får du optimale træningsbetingelser, hvor der bakkes fuldt ud op om din svømning, og hvor du ikke kommer i klemme mellem krav fra træner, din uddannelse eller efterskoleaktiviteter. 

En idrætsefterskole, der udvikler dig som svømmer

Formålet med svømmelinjen på Vejle Idrætsefterskole er at gøre dig til en bedre svømmer, mens du er på efterskolen. I samarbejde med din træner udarbejder vi en professionel træningsplan til dig og evaluerer din målsætning løbende ved aftalte samtaler.

Glæden ved svømning er grundstenen for dit ophold, men vores mission er, at du udvikler dig og lærer konkrete redskaber til at få det optimale ud af dit talent og målrettede træning. 

Tæt samarbejde med Vejle Svømmeklub

Vi tilbyder en stærk træningskultur på skolen, hvor du kommer til at træne mindst syv skemalagte gange. Hertil kommer individuel træning eller konkurrence i weekenden. 

Træningen er tilrettelagt i tæt samarbejde med de dygtige trænere fra Vejle Svømmeklub, hvor du også vil træne sammen med klubbens øvrige talenter.

Elev video

Træningstider sæsonen 2017/2018:

6-7 ugentlige træningspas med ESV K1, som du kan se i skemaet. Træningen foregår i DGI huset Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle.  Transport til og fra træningspas er du selv ansvarlig for.

Ugedag                                          Tidspunkt        

Mandag morgen                        05.30 – 07.30 Styrketræning mandag eftermiddag på VIES

Tirsdag morgen                         07.00 – 09.00  

Tirsdag aften                             15.00 – 17.00  

Torsdag morgen                        07.00 – 09.00

Torsdag aften                            16.00 – 18.00  

Fredag morgen                          05.30 – 07.30  

Fredag Eftermiddag                    Tidspunkt kan variere 

Søndag morgen                         07.30 – 09.30   Eller du træner med sin hjem klub.

Træningstiderne kan ændres i løbet af sæsonen. Udover ovenstående kan du også deltage i styrketræning med Vejle Svømmeklub

Er du klar til at ansøge om optagelse på svømmenlinjen?

Fokus på din træning, så skemaet passer sammen...
Kristoffer Erbo Kjær - tidligere elev på Vejle Idrætsefterskole

"På Vejle Idrætsefterskole får du et år, hvor du har mulighed for at fokusere på din træning uden det behøver at gå ud over skolen. Lærene er fleksible og gør, hvad de kan for at få dit skema til at passe sammen. Derudover byder et år på efterskolen på mange udfordringer og det kan anbefales til enhver."

Kristoffer Erbo Kjær
En stor oplevelse...
Cecilie Behrens Andersen - tidligere elev fra Vejle Idrætsefterskole

Jeg var en del af det første svømmehold på VIES. I starten gav det nogle udfordringer, men der er blevet lavet flere tiltag for at lette hverdagen for os svømmere og for at sikre, at vi er en del af fællesskabet, når vi som svømmere har lidt skæve træningstidspunkter. Fx med taxaordning til træning. VIES-fællesskabet har været en stor oplevelse for mig at få lov til at være en del af. Der er altid gang i den. Man keder sig aldrig, men man kan altid finde noget at lave. Og så har jeg lært meget om andre mennesker, fordi her er en god blanding af personligheder fra de forskellige sportsgrene. Lærerne knytter man et tæt bånd til, og kan fx hygge sig sammen og fortælle dem meget mere end i folkeskolen. En af de bedste efterskoleoplevelser har været opstartsturen, som gav et rigtigt godt sammenhold, hvor man måtte hjælpe hinanden igennem, selvom det regnede. VIES er for alle atleter, som gerne vil hygge sig og blive bedre til deres idræt. Hvis du er glad for, at der sker noget og sociale arrangementer, skal du vælge VIES.

Cecilie Behrens Andersen
Johan om svømmelinjen

VIES er det perfekte sted at være for dig, hvis du drømmer om at blive en dygtig svømmer. Jeg er din daglige kontaktperson til alt hvad der hedder svømning, og vil være bindeleddet til VIES. Jeg er til daglig Cheftræner i Vejle Svømmeklub og har foruden det sportslige ansvar - det daglige ansvar for vores bedste svømmere på 1-holdet. Som svømmer hos mig bliver du godt klædt på til din videre karriere, uanset hvor du ender med at blive svømmer efter dit efterskoleophold.