Om VIES

Om VIES

Vejle Idrætsefterskole handler om talentudvikling. Udvikling af talent indenfor idrætteni klassen og i det sociale samvær.

Eleverne kommer på Vejle Idrætsefterskole, fordi der er én sportsgren, de særligt brænder for, og som de drømmer om at blive endnu bedre til. Vejle Idrætsefterskole er blevet til, fordi alt for mange talentfulde idrætsudøvere er nødt til at foretage en prioritering mellem idrætsgren, skole og socialliv. På Vejle Idrætsefterskole har du mulighed for at dygtiggøre dig både inden for det idrætslige og det boglige - samtidig med at du får lov at prøve et personlighedsudviklende efterskoleophold sammen med andre i samme situation som dig selv. 

På Vejle Idrætsefterskole skal man ikke være bange for at være dygtig. Vi har fokus på træning på højt niveau, kvalificeret boglig undervisning og masser af det sociale samvær, som hører et efterskoleophold til. På de seks idrætslinjer træner eleverne syv gange ugentligt, og der arbejdes med at udvikle hver enkelt elevs talenter.

Om skolen

Vejle Idrætsefterskole ligger smukt omgivet af Nørreskoven tæt på Vejle Fjord. Vi har plads til 168 elever, som ønsker en 9. eller 10. klasses eksamen uden at lade idræt gå ud over skolegang eller omvendt. 

Skolen er indrettet til aktivitet og læring. Læs mere om vores faciliteter

Luftfoto af Vejle Idrætsefterskole