DE FÅ RÅ

DE FÅ RÅ

2024

Hop med på et vanvittigt eventyr med De Få Rå weekendarrangementet, hvor deltagerne blev smidt ud i et vildt mix af udfordringer og belønninger, der ville få selv en trænet jægersoldat til at give op!

Fra den legendariske overtrampning af udrustning til den absurde tur-retur til Albuen med løft af en palle, hvor belønningen var ikke andet end en række armstrækkere i den isnende fjord, blev deltagerne udfordret på en måde, de aldrig havde forestillet sig. Og vi taler ikke engang om stopprøven fra den 3 meter høje vippe, hvor nogen fik følelsen af, at de var tættere på at bungeejumpe end bare at falde i vandet!

Ved Tirsbæk blev det virkelig skægt! Deltagerne blev sendt på løb på skråninger, med rå lever-madlavning på trangia, og selv beslutningen om morgenbad i fjorden blev afgjort med en omgang sten-saks-papir! Efter en alt for kort søvn i Grund skov blev deltagerne vækket til en morgenmad bestående af surströmming og sudoku - den perfekte opskrift til at starte dagen med et smil (eller en grimasse).

Cykelturen til VIES og de mange kilometer i benene, fik adrenalinen til at pumpe, mens belønningerne som armstrækkere, vandgang i poolen, lungees og engelhop i fjorden fik deltagerne til at føle sig som ægte soldater.

De Få Rå weekendarrangementet var ikke bare en fysisk udfordring, det var en tur gennem en hård og sjov rutsjebane af følelser! Vores 16 elever som gennemførte weekenden, kan nu stolt slutte sig til DE FÅ RÅ elever.