En fantastisk tur til La Santa Sport

05.01.22

Vi havde en skøn tur til Lanzarote og La Santa Sport med årgang 15.

Skolerejsen har været en tur med fokus på det sociale og det at være aktiv i anderledes idrætsgrene end dem, der er fokus på hjemme på Vejle Idrætsefterskole.

Hjemmefra havde businessklasserne, gennem faget projektledelse, arrangeret en stranddag for hele skolen med forskellige aktiviteter. Som I kan se i videoen herunder, var det en meget vellykket dag, hvor eleverne virkelig hyggede sig med hinanden. 

Onsdag aften overtog VIES-eleverne og mere præcist danselinjen nærmest La Santas gæsteshow, da de viste prøver på deres høje danseniveau med et flot show.

Torsdag var det tid til et af turens højdepunkter, da den store VIES Triathlon blev afviklet. På forhånd var det spændende, hvordan eleverne ville reagere på de forskellige fysiske udfoldelser. Der var mulighed for at lave to forskellige distancer.

Den korte lød på 500 meter svømning, 10 kilometer cykling og 5 kilometer løb, mens den lange bestod af 1000 meter svømning, 30 kilometer cykling og 10 kilometer løb.

Alle eleverne ofrede sig maksimalt og der var mange rigtig flotte præstationer.

På den korte Triathlon var de to vindere Luna Christensen for pigerne og Andreas Krogh Jensen for drengene.

På den lange individuelle vandt  Kajsa Markussen for pigerne, mens vinderen for drengene var Mads Drechler.

Man kunne også stille op i hold og der løb Jeppe Bayer Christensen, Rasmus Dalsgaard Sørensen og Mads Vielsøe-Nielsen med sejren. 

Udover de syv vindere kunne man fremhæve mange flotte præstationer! Fælles for dem alle var, at de gav sig fuldt ud og heppede på hinanden. 

Når vi ikke var i gang med diverse fitnesshold eller sportsgrene, brugte vi også tid ved poolen, hvor vi nød fællesskabet og varmen. 

Alt i alt har det været en fantastisk tur, hvor fællesskabet er blevet rystet ekstra godt sammen, og eleverne har fået mange roser fra de andre gæster på La Santa Sport for deres opførsel.

Så tak til alle VIES-eleverne for en fantastisk tur.

 

Se videoen her