Håndbolddrengene klar til Final Four

Vejle Idrætsefterskoles dygtige håndbolddrenge har på det seneste leveret store resultater og for andet år i træk er det lykkedes Jesper Houmarks drenge at kvalificere sig til Final Four for landets bedste fire bedste U16-mandskaber.

Håndbolddrengene har i foråret leveret overbevisende præstationer, hvor det både er blevet til en pokaltitel, men nu også en kvalifikation til DM. Foråret har budt på indtil videre ni kampe i Ligaen, hvor det er blevet til syv sejre og to nederlag. Senest er det blevet til to sejre over ØBG Silkeborg, som har sikret kvalifikationen.

Final Four-stævnet bliver i år afviklet i Region Øst, hvor Roskilde skal stå for stævnet, der foregår d. 27. og 28. april. Modstanderen for Vejle Idrætsefterskole i semifinalen er allerede kendt, da der venter VIES-eleverne en af håndboldsportens store mastodonter nemlig GOG. Så en svær opgave for "De Orange", men ikke umulig hvis man spørger træner Jesper Houmark:
- GOG er selvfølgelig en modstander fra øverste hylde, men vi er ikke skræmte, men tager det som en god udfordring. Vores præstationer mod Skanderborg I Ligaen har været opløftende, så vi tror på, at vi kan skabe overraskelsen mod Danmarks måske mest kendte klub indenfor ungdomshåndbold, fortæller Jesper Houmark.