Håndboldpigerne lever i håbet

Vejle Idrætsefterskoles håndboldpiger fik en skidt start på sæsonen med to nederlag og et uafgjort resultat. Siden har Mette Sjøberg piger nærmest ikke set sig tilbage og senest er det blevet til tre sejre i træk.

Det betyder, at mandskabet med to kampe igen selv kan afgøre, om de skal vinde deres 1. divisionsrække og spille sig i finalen om det Jyske Mesterskab. VIES-pigerne mangler i de sidste to kampe konkurrenterne i toppen SønderjyskE og Esbjerg. For at VIES skal vinde rækken skal det blive til to sejre.

I søndags spillede VIES-pigerne sæsonens hidtil bedste kamp, da de på hjemmebane mod SønderjyskE spillede flot håndbold igennem alle 60 minutter og endte med at vinde kampen med 27-25 efter en medrivende håndboldkamp.

- Lige nu er der en god tro på tingene blandt pigerne, og de arbejder rigtig hårdt for sagen. Vi ser frem til de sidste to kampe med spænding, og er klar til at forsøge at skrive VIES-historie med den bedste placering nogensinde, siger VIES-træner Mette Sjøberg.

VIES spiller på søndag d. 24. marts på udebane i SønderjyskE kl. 17.00, inden det hele måske skal afgøres søndagen efter d. 31. marts på Vejle Idrætsefterskole, når modstanderen er Esbjerg kl. 17.15.