Sidste weekend i 2020

Da vi blev sendt hjem to dage før planlagt, skulle den sidste weekend på VIES 2020 have hele armen!

Formiddagen blev brugt på styrketræning, fodbold på kunst og mange elever trodsede det kolde gys og hoppede i poolen, til en skøn omgang vinterbadning.

Efter aftensmad blev spisesalen omdannet til et rigtig julebageværksted. Der blev spillet julemusik, rullet pebernødder og lavet småkager til den helt store guldmedalje.

Sidst på aftenen blev alle eleverne inviteret ned i Globen, til en vild omgang karaoke. Drengene gav den især gas til Justin Bieber og Rasmus Seebach! Det var en kæmpe fest med højt humør og glade elever.

Det var ikke det sidste der var på programmet for denne weekend. Om søndagen stod den nemlig på en lækker julemiddag med alt hvad det indebærer! Vi fik lækker and og sprød flæskesteg, samt brune kartofler, skøn brun sovs og selvfølgelig en kæmpe skål risalamande! I hver portion gemte sig en lille mandel, så hver kontaktgruppe skulle kæmpe om at få fingrene i den fine mandelgave. Mellem retterne blev der gjort plads til, at hver kontaktgruppe kunne spille pakkeleg med deres medbragte gaver.

Søndag eftermiddag blev eleverne hentet hjem til jul af deres forældre, efter en skøn weekend.