Vi støtter FANT

Vi støtter FANT

Med hjælp fra familie og venner fik vi samlet 14.187 kr. ind, da vi i tirsdags løb for en fælles sag! Vi er stolte over, at kunne sende pengene til organisationen FANT!

Vi støtter, samarbejder og løber for FANT på VIES!
I den forbindelse sender vi en af vores håndboldlærere, Mette Sjøberg, til Sierra Leone i en uge sammen med organisationen FANT.
Mette Sjøberg skal sammen med Josephine Touray (administrerende direktør i FANT og tidligere landsholdsspiller i håndbold) til Sierra Leone for at undervise trænerne i de frivillige foreninger i landet.


Josephine Touray var på besøg på VIES, hvor hun underviste og snakkede med eleverne i klasserne om projektet. VIES og FANT arbejder begge med sporten som udgangspunkt til et godt fælleskab.


Mette Sjøbergs opgave i Sierra bliver at snakke om den pædagogiske tilgang til det at være træner for et hold samt vise en masse håndboldøvelserøvelser. Det handler om fælleskab, og hvad en håndboldforening og interessen for sporten kan gøre for at opnå et sammenhold! Især handler det om at få børn og kvinder i et fælleskab om sporten håndbold.


HANDBALL FOR A NEW DESTINY
Læse mere på FANT.dk (Football for a new tomorrow)

Se videoen her