VIES starter badmintonlinje

VIES starter badmintonlinje

”Uanset hvilke begrænsninger andre mener, du har, så må du aldrig nogensinde lade de holdninger ødelægge noget for dig eller lade dem stå i vejen for, at du jagter din drøm.”
Med dette citat fra Danmarks nok bedste badmintonspiller nogensinde, Viktor Axelsen, er det en stor glæde, at vi på Vejle Idrætsefterskole fra sommeren 2025 starter en badmintonlinje.

”Der er ingen tvivl om, at badmintonsporten står mit hjerte nær. Efter flere års overvejelser synes vi nu, at det er det rigtige tidspunkt at starte linjen op på VIES.
Vi vil bevise med badminton, at vi ligesom på vores andre seks idrætslinjer, kan være et kraftcenter for unge seriøse idrætsudøvere i Danmark, fortæller forstander Frank Rasmussen og fortsætter:
”Vi er sikre på, at badmintonelever vil være et godt aktiv til vores samlede elevgruppe. De er i en individuel idrætsgren, hvor man samtidig forstår vigtigheden af at være med på et hold og dygtiggøre sig sammen med andre omkring de forskellige aspekter indenfor badminton.”

På Vejle Idrætsefterskole vil du som badmintonelev komme til at træne syv gange ugentligt i et godt og sundt træningsmiljø.
Træningen vil komme til at tage udgangspunkt i den enkelte elevs spidskompetencer, men samtidig også have fokus på de udviklingsområder, som man har som ung spiller.

Det er allerede nu muligt på Vejle Idrætsefterskoles hjemmeside at skrive sig op til en plads på badmintonlinjen i skoleåret 2025/26.

Og på VIES kan vi kun håbe, at vi får en masse elever, der har samme indstilling, som Viktor Axelsen har det med at træne:
”Jeg er en type, der helst vil træne meget, og jeg elsker at træne…”