Vintertur - Sikke en tur

Vintertur - Sikke en tur

Vejle Idrætsefterskole har den seneste uge været i Østrig på vintertur.
Om det var de store bjerge omkring St. Johanns skyld skal være usagt, men det var en tur med mange opture, men også nedture undervejs.

At VIES-elever er seje og holde humøret oppe blev i den grad understreget på turen.

De første dage i St. Johann gik med skiskole i flotte omgivelser i St. Johann, Wagrain og Flachau. Her viste mange af eleverne fint niveau, selvom næsten halvdelen var nybegyndere på ski. På dag tog var der også burgerpicnic i terrænet, hvilket var en rigtig hyggelig oplevelse. Her blev årets skolefoto også taget.

På dag tre og fire startede de første anderledes aktiviteter. Nogen prøvede klatring, mens andre begav sig ud på snesko, og specielt snesko viste sig at være en rigtig god aktivitet.

På dag fem og seks var der tid til de lidt mere anderledes oplevelser, da der ishockey og skiskydning var på programmet. Et par rigtig gode og udfordrende oplevelser for VIES-eleverne.
Dag seks blev også dagen hvor turen om aftenen gik hjemad. En dag tidligere end beregnet, men på grund af megen sygdom blandt lærerne og eleverne var dette nødvendigt.

Alt i alt var det en god tur, men øv med sygdommen og skaderne. VIES-elevernes humør var dog imponerende højt hele vejen igennem.

Tak for turen og glædelig jul og godt nytår til alle.