Brænder du for håndbold?

Brænder du for håndbold?

Er du vores næste målmand?

Brænder du for at komme på efterskole, og elsker du at stå på mål?

Hvis du brænder for at spille håndbold og gerne vil have et uforglemmeligt år, hvor håndbold er i fokus, så du kan udvikle dig mest muligt, med hjælp fra dygtige træner som vil udfordre og guide dig, så du kan blive en bedre målmand. Så er VIES et sted for dig.” Lyder det fra vores nuværende elev Oliver Elbæk Thygesen.

Vejle Idrætsefterskole handler om talentudvikling! Udvikling af talent inden for idrætteni klassen og i det sociale samvær.

På Vejle Idrætsefterskole træner du syv gange om ugen sammen med andre dygtige håndboldtalenter på enten drengehåndboldlinjen eller pigehåndboldlinjen. Du får træning af nogle af landets bedste ungdomstrænere, som har erfaring med landets bedste ungdomstalenter.

Det er fedt at være målmand på vies på grund af det høje niveau og de gode spillere, der gør kampene og trængningerne meget interessante og lærerige.” Udtaler vores nuværende elev Amalie Martinsen.

Oliver Elbæk Thygesen fortsætter: "Det fantastiske træningsmiljø på VIES afspejler sig tydeligt i de daglige træninger, hvor dialog med ens træner og de andre spillere i løbet af træningen er med til at sætte fokus, på de små detaljer, som kan gøre dig til en bedre målmand. Denne dialog til hver træning gør, at din udvikling aldrig står stille."

Vi har rammerne til at skabe dygtige håndboldspillere. Vores fokus er at give dig individuel træning, som sikrer, at du selv oplever at blive en bedre håndboldspiller på dit år på efterskole.

Vores målmænd er en stor del af alle haltræninger. De får løbende feedback med detaljer, de kan arbejder videre med og decideret målmandstræning.

Synes du Vejle Idrætsefterskole lyder som noget for dig? Så send en gratis ansøgning her.

Fantastisk træningsmiljø!

At være målmand på VIES er sjovt og lærerigt. Som målmand på VIES er man en del af et fantastisk træningsmiljø, hvor fællesskab og udvikling vægtes højt. På VIES træner man med nogle af landets bedste håndboldspillere på ens årgang, som gør, at man bliver udfordret til hver træning.

Det fantastiske træningsmiljø på VIES afspejler sig tydeligt i de daglige træninger, hvor dialog med ens træner og de andre spillere i løbet af træningen er med til at sætte fokus, på de små detaljer, som kan gøre dig til en bedre målmand. Denne dialog til hver træning gør, at din udvikling aldrig står stille.

Hvis du brænder for at spille håndbold og gerne vil have et uforglemmeligt år, hvor håndbold er i fokus, så du kan udvikle dig mest muligt, med hjælp fra dygtige træner som vil udfordre og guide dig, så du kan blive en bedre målmand. Så er VIES et sted for dig.

Oliver Elbæk Thygesen.
Er du vores næste målmand?
Et højt niveau

Det er fedt at være målmand på vies på grund af det høje niveau og de gode spillere der gør kampene og trængningerne meget interessante og lærerige
Træningen på VIES er god, der er mange øvelser med skud, og hver fredag er sat af til målmandstræning.

Amalie Martinsen